Meistä

Koti-ilma Oy syntyi ajatuksesta tuoda yhteen vuosien kokemus ja parhaat käytännöt kotien ilmanvaihdon parantamiseksi

Olemme oululaislähtöinen, ketjuihin kuulumaton ja yrittäjävetoinen yritys, jolle asiakkaan tyytyväisyys ja työn korkea laatu on kaiken perusta. Perustajajäsenille on kertynyt yhteensä yli 30 vuoden kokemus talotekniikan alalta, ja hyvä sisäilma on meille sydämen asia.

Teemme ilmanvaihtosaneerauksen aina samalla työn laadulla kuin itsellemme tekisimme. Panostamme sekä työn että tarjoamamme teknologian korkeaan laatuun. Yhteistyökumppanien valinnassa painavat erityisesti teknologinen osaaminen ja pitkä kokemus tuotekehityksestä.

Koti-ilman käyttämä teknologia on eurooppalaista huippulaatua ja käytössämme on laitteet, jotka on suunniteltu erityisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja vuodenaikoihin.

Meihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä, olipa ilmanvaihtosaneeraus vasta suunnitteluasteella tai vaikka jo valmistunut. Neuvomme ja opastamme mielellämme kaikissa kysymyksissä, koskivatpa ne sisäilman laatua, itse remonttia, laitteiston käyttöönottoa tai sen huoltoa.

Laadukas asiakaspalvelu ja onnelliset työntekijät

Asiakkaamme ovat kehuneet erityisesti asiantuntevaa asiakaspalveluamme.

Ennen kuin voi olla hyvä työntekijä, täytyy olla hyvä työnantaja. Työntekijöiden hyvinvointi on toimintamme kivijalka, joten panostamme työntekijöidemme koulutukseen, palkitsemiseen ja hyvään yhteishenkeen. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä tuntee itsensä osaksi tiimiä, ja että he pääsevät hyödyntämään omia vahvuuksiaan. Työntekijän tyytyväisyys kantautuu aina asiakaskokemukseen asti.

Puhumme jatkuvasti siitä, kuinka terve koti on viisas päätös. Haluamme olla mukana auttamassa suomalaisia tekemään hyviä päätöksiä oman kodin ilmanlaadun suhteen.

Henri Vehmas Koti-ilma

Henri Vehmas

Hallinto

020 731 0391

henri.vehmas@kotiilma.fi

Henri Vähä

Asennus

020 731 0392

henri.vaha@kotiilma.fi